Beykoz piknik alanları: Beykoz’un en güzel piknik alanları

Beykoz, deniz ve yemyeşil doğanın birleşimiyle muhteşem bir havaya ve doğal güzelliklere ev sahipliği yapıyor, Beykoz piknik alanları rehberiyle haftasonlarınızı doğayla iç içe geçirin! Piknik yapmak isteyenler için de oldukça fazla alternatif bulunduran Beykoz’da en güzel piknik alanlarını haberimizde listeledik.

Beykoz’da bulunan piknik alanları, farklı kategorilerde karşımıza çıkıyor. Ücretli ücretsiz sınıflandırılabildiği gibi yemekli yada yemeksiz de tercih edilebiliyor. İstanbul'un en eski yerleşim yerlerinden olan Beykoz denize sıfır konumuyla, tarihi sokaklarıyla ve en önemlisi Doğa ile iç içe olması sebebiyle İstanbul'un en önemli yeri haline geldi.

Beykoz'da Doğa ile iç içe zaman geçirin!

Anadolu yakasının gözdesi, boğaz kıyısında Karadeniz'e yakın konumlanmış Beykoz piknik alanları için oldukça müsait bir alan. Pikniğe gitmeden önce Paşabahçe'ye geldiğinizde gezip görebileceğiniz tarihi yerler bulunuyor. Vapur kolaylığıyla ulaşım sağlayabileceğiniz Beykoz'da iskele etrafında bulunan güzel manzaralı çay bahçeleri, kafe ve restoranlar bulunuyor. Beykoz piknik alanları için değil turistik geziler için de oldukça müsait bir alan, hem gençler hem de üstündeki yaş grubuna hitap eden Beykoz'da Beykoz Korusu da önemli bir yer. İstanbul'un en güzel koru ve parklarından birisi olan Beykoz Korusu müthiş manzarası ve doğallığıyla 150 dönümlük bir alana sahipken aynı zamanda mesire yeri. Abraham Paşa Korusu olarak da bilinen bu mesire alanında doğayla iç içe bir tur yapabilirsiniz fakat gitmeden önce bilmeniz gereken bir şey var o da çalışma günleri. Pazartesi günleri içerideki kafe ve restoranlar kapalıyken Beykoz Korusu 24 saat açık! Beykoz hakkında daha fazla bilgi almak ve Beykoz piknik alanları içeriğimizin devamına diğer sayfalarımızdan erişebilirsiniz!

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü?