Beyin cerrahı uyardı: Zorunluluk çok büyük hata

İstanbul’da maske takma zorunluluk kararının çok ciddi ve hatalı olduğunu ifade eden Beyin Cerrahı Dr. Bilgehan Bilge, “Maske öldürür. Toplum sağlığını ilgilendiren bu ciddi hata nedeni ile bu meslektaşlarımı uyarıyorum. Maske neşter gibidir. Tecrübeli ellerde şifa, acemi ellerde beladır.” dedi.

Beyin Cerrahı Dr. Bilgehan Bilge, maske takmanın zorunlu hale getirilmesini eleştirdi. Bilge, “Bu karar, çok ciddi ve çok büyük bir hata!.. Ve maalesef bu hatalı kararı körükleyenler benim meslektaşlarım. Meslektaşlarım derken yanlış anlaşılmasın. Cerrahlar değil. Körükleyenler klinisyen hekimler. Halk sağlığı uzmanları, mikrobiyologlar, enfeksiyon hastalıkları uzmanları, dahiliye uzmanları” diye konuştu.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Cezaevinde intihara kalkışmıştı! Savcılıktan Dilan Polat kararı