Betül Demir sırt dekoltesiyle görenleri hayrete düşürdü!

Bölük filminin galasına gelen şarkıcı Betül Demir giydiği sırt dekolteli kıyafetiyle gözleri şaşı etti. Demir, arkadan bakıldığında çıplak gibi görünüyordu.

Başrollerini Kaan Yıldırım, Hakan Kurtaş, Alina Boz ve Aykut Akdere'nin paylaştıkları 'Bölük' filminin galası Kanyon AVM Cinemaximum Sinemaları'nda gerçekleşti. Galaya şarkıcı Betül Demir'in sırt dekolteli kıyafeti damga vurdu.

GÖZLERİ ŞAŞI ETTİ

Dekoltesiyle meraklı bakışları üzerinde toplayan Betül Demir'i arkadan görenler ilk bakışta çıplak sandı. Gözleri şaşı eden Demir, Hülya Avşar'ın "Erkekler aldatsın" sözlerine de sert tepki gösterdi.

'Ben aynı fikirde değilim' diyen Demir, 'Aldatan erkek ilk önce kendini aldatır. Ben ihaneti asla affetmem' diye konuştu.

İşte Betül Demir'in geceye damga vuran kıyafeti:

Betül Demir 3. albümünden sonra 6 yıl single çıkartarak devam etmiş, bu yıl 4. albümü olan 'Esas Duruş'u çıkarmıştı. Demir, bu ay başında Milliyet'e verdiği röportajda şu açıklamayı yaptı:

"Sektördeki zorluklar ve her şeyin hızlı aktığı bu dönemde single çıkarmayı tercih ettim. 2013'te ekibimle 'Helalleşemedik', 'Tarafsız Kalamıyor Aşk' ve son 2 yılda da 'Sana N’olmuş', 'Aslan Payı', 'Hacıyatmaz' gibi hitler çıkardık. Albüm için beklettim çünkü çabuk tüketilen şarkılar söylemek istemedim. Uzun yıllar dinlenecek bir albüm yapmak için birikmem gerekiyordu."

Cinsel hayat itirafı gündem olmuştu! Gökhan Özen'den açıklama geldi Vize ücretlerinde aslan payı artık devletin olacak FIFA İsrail'in men edilmesi kararını görüşmek için toplanacak
Sonraki Haber