BES'te iki büyük değişiklik! 1 Temmuz'dan itibaren yürürlükte....

Milyonlarca kişinin yararlandığı Bireysel Emeklilik Sistemi'nde daha çok fon değişikliğine imkan sağlayan yeni düzenleme 1 Temmuz'dan itibaren yürürlüğe girecek. Böylece 12.6 milyon tasarruf sahibi yıl içinde daha çk fon değişikliği yapabilecek. Ayrıca 18 yaş altı bireyler için de birikim yapma emekli olmanıın yolu da açılıyor. Genç ve çocuklar için büyük avantaj sağlayacak uygulamanın Bayram'dan sonra Meclis'e sunulması bekleniyor.

Bireysel Emeklilik Sistemi'ne vatandaşlar için büyük avantaj sağlayan değişimler geliyor. Bu değişimlerden biri, katılımcıların piyasadaki tüm şirketlerin fonlarını portföylerine ekleyebilme imkanı sağlaması. Bir diğeri ise 18 yaş altı genç ve çocukların BES'ten yararlanabilme imkanı sağlanması. İşte tüm merak edilen detaylar...

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı Gaziantep'te korkunç kaza!