"Beşiktaş'tan teklif yok, Galatasaray istedi"

Bursaspor başkanı Ali Ay, adı transfer haberlerinde sıkça yer alan kaleci Harun Tekin ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, transfer döneminde Beşiktaş ile adı anılan Harun Tekin'in kulüpteki geleceğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Beinsports'a konuşan Ali Ay, Harun Tekin için Beşiktaş'tan teklif almadıklarını fakat Galatasaray'dan iki yıllık kiralama önerisi geldiğini açıkladı.

Ali Ay "Şu ana kadar Harun ile ilgili Beşiktaş'tan bize bir teklif gelmedi. Sadece Harun'un menajeriyle konuşuluyor. Teklif gelsin, değerlendiririz. Oturulur, görüşülür. Yazılanların, çizilenlerin teklif olmadan bir değeri yok. Bu arada daha önce Galatasaray'dan teklif gelmişti. İki sene kiralamak istediler. Beklentilerimizi karşılamadı Galatasaray'ın bu teklifi ama onlardan da yeni bir teklif gelebilir. Transfer tabii ki olabilir. Harun bizim iyi futbolcularımızdan birisi; milli kalecimiz. Ama onun arkasında bekleyen iki milli kalecimiz daha var: Muhammed Şengezer ve Okan Kocuk. Kaleciden yana sıkıntımız yok. Yani ben özellikle o çocukların da şans bulmaları için Harun'un gitmesinde fayda var diye düşünüyorum. Ama transfer olmazsa da bizim oyuncumuz, milli kalecimiz. Takas düşünmüyoruz" dedi.

Helikopter kazası geçiren İbrahim Reisi kimdir? Reisi’nin hayatını kaybettiği iddia edildi İran'a Türkiye desteği: Arama kurtarma ekipleri yola çıktı
Sonraki Haber