Beşiktaş'tan derbi öncesi transfer gelişmesi!

Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Beşiktaş'ta derbi öncesi bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlı ekip Fode Koita'dan bonservis sorunu ile ilgili bir istekte bulundu.

Transferde bir an önce sonuca ulaşmak isteyen Beşiktaş'ta Fode Koita gelişmesi. Mandzukic ile görüşmeleri başta iyi giden siyah-beyazlı ekip, Milan'ın devreye girmesi sonucu yıldız futbolcu ile aralarındaki bağ açılmıştı. Hırvat santrafor için gün gün umutları azalan Beşiktaş, gözünü transfer listesindeki diğer oyunculara çevirdi.

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray derbisi öncesi Beşiktaş'tan transfer için yeni bir adım geldi. Kasımpaşalı Fode Koita'nın da peşinde olan siyah-beyazlılar yıldız futbolcuya bonservis sorununu çözmesi isteğinde bulunduğu öğrenildi. Beşiktaş'a gelmek isteyen Fode Koita'nın siyab-beyazlı formayı giymesi için çalışmalar devam ediyor.

6 AY SONRA BEŞİKTAŞ'TA

Fotuna Düsseldorf forması giyen milli futbolcu için Beşiktaş, iyi ilerlemeler kaydetmişti. Fotuna Düsseldorf'un lig atlaması için Kenan Karaman'a ihtiyacı olmasından dolayı 6 ay daha Almanya'da forma giyecek. Siyah-beyazlı ekip 6 ay sonra yıldız futbolcuyu bedavaya almak amacı ile transferi askıya almıştı. 

Malatya'da deprem oldu Dilan Polat'ın avukatından tahliye talebi Çılgın Sayısal Loto sonuçları 6 Mayıs 2024!
Sonraki Haber