Beşiktaş'taki otobüs dehşetinde kahreden sözler: Canlı bomba zannettim...

Beşiktaş'ta özel halk otobüsünün durağa dalarak 1 kişinin ölümüne 14 kişinin yaralanmasına neden olan sanık Necdet Karakuş'un yargılanmasına devam edildi. Kazada eşini kaybeden ve kendisi de yaralanan Ayşe Feride Billur, "İsteyerek yaptım demesi acıma acı kattı. Olay kazara olmuş olsaydı ben zaten affederdim. Sanıktan şikayetçiyim" diye konuştu.

Beşiktaş'ta özel halk otobüsünün otobüs durağına dalarak 1 kişinin ölümüne 14 kişinin yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle müebbet ve 210 yıla kadar hapsi istenen tutuklu sanık Necdet Karakuş'un yargılanmasına devam edildi. İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada Necdet Karakuş hazır bulunurken, müştekiler ve tarafların avukatları katıldı.

Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı!