Beşiktaş'ta yeni yönetim Rıza Çalımbay için kararını verdi

Beşiktaş'ta Hasan Arat ve yönetiminin şans vermeyi planladığı Rıza Çalımbay, derbi mağlubiyeti sonrası kredisini tamamen tüketti. Beşiktaş'ta yeni teknik direktörün ivedilikle seçilip takımın başına getirilmesi bekleniyor.

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş, sahasında Fenerbahçe'ye 3-1 kaybetti. SiyahBeyazlılar'ın başında 18 yıl sonra derbi heyecanı yaşayan Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

İlk etapta Rıza Çalımbay'la sezon sonuna kadar yola devam etmeyi planlayan başkan Hasan Arat'ın, son yaşananlarla ilgili olarak yönetimiyle bir araya gelip yeni hoca konusunu değerlendirmeye alacağı bildirildi.

Seçim sürecinde yaptığı açıklamada Bayern Münih ve Almanya Milli Takımı eski teknik direktörü Hansi Flick'le görüştüğünü söyleyen başkan Hasan Arat'ın, Alman hocayı listesinin başında tuttuğu kaydedildi. Yerli adaylar konusunda ise camianın geri dönmesini istediği Sergen Yalçın, bir numaralı aday konumunda.

(Fanatik)

Jandarma her yerde şüphelileri arıyor! Marta Koyu kimlere neden ve nasıl veriliyor? İşte Slovakya Başbakanı Fico’nun sağlık durumu
Sonraki Haber