Beşiktaş'ta iki isim ile yollar ayrılıyor! Biletleri kesildi...

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in performanslarından memnun olmadığı Jackson Muleka ve Kevin Nkoudou ile sezon sonunda yollar ayrılacak.

Süper Lig'de son haftalarda aldığı iyi sonuçarın ardından Trabzonspor ile golsüz berabere kalan Beşiktaş, şimdiden yeni sezonun kadrosunu şekillendirmek için çalışmalara başladı.

Milliyet'in haberine göre, Jackson Muleka ve Kevin N'Koudou gelecek yıl Beşiktaş forması giymeyecek. Şenol Güneş'in sezonun geri kalanında forma şansı vermeyi düşünmediği Jackson Muleka ve Kevin N'Koudou ile sezon sonunda yollar ayrılacak.

Kevin N'Koudou'nun sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor ve yeni bir sözleşme imzalanmayacak. Ayrıca kontratı hala devam eden Jackson Muleka için gelecek teklifler de değerlendirilecek.

Muleka'nın kiralık olarak gönderilmesi de seçenekler arasında.

TRABZONSPOR MAÇI SONRASI ELEŞTİRMİŞTİ

Şenol Güneş, Trabzonspor maçının ardından hamle yapacak oyunculara bakıldığında Muleka ve N'Koudou'nun olduğunu kaydederek, "Tayfur da vardı, onun daha çok savunma yönü var. Hücumda kontraya çıkan, şut atan oyuncular düşündük ama beklediğimizi alamadık. N'Koudou'nun takımda 4. senesi. Yetenekleri iyi olan bir oyuncu. Böyle düşünerek oyuna aldık ama istediklerimiz olmadı." şeklinde konuşmuştu.

Beşiktaş formasıyla bu sezon 22 maçta süre alan Kevin N'Koudou, 5 gol ve 1 asist kaydetti.

Sezon başında Beşiktaş'a transfer olan Jackson Muleka ise 27 maçta görev yapıp 5 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber