Beşiktaşlı Josef de Souza basın toplantısında ağladı: Tedirginlik yaşıyoruz

Siyah-beyazlı futbolcu Josef de Souza ve Beşiktaş 2. Başkanı Engin Baltacı, basın toplantısında konuştu. Josef, yaptığı açıklamada Ankaragücü maçı sonrası gördüğü kırmızı karttan ve o anda yaşananlardan bahsetti. Brezilyalı yıldız, basın toplantısında gözyaşlarını tutamadı. İşte o sözler...

Basın toplantısında konuşmayı önce Beşiktaş 2. Başkanı Engin Baltacı yaptı. Baltacı yaptığı açıklamada, "İsterdik ki Ankaragücü maçı sonrası daha güzel konuları konuşmak için bir araya gelelim. Öyle bir ortam olmadı. Hukuk kazalarının düzelme ihtimalinin her zaman olduğuna inanan bir hukukçuyum. Bu kadarla başlayayım. Bize karşı yapılan hatalar kronikleşti. Buraya video koymak isterdik ama yayıncı kuruluş vermedi. Bir taraftar sahaya atlayıp 70-80 metre koşuyor ve tekme atıyor. Josef bu saldırıyı engelliyor. O tekme Salih ve Cenk'e gelmese hakeme gelecek" dedi.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!