Beşiktaş'ın göbeğinde asfalt çöktü!

İstanbul'da yollar tehlike saçıyor... Dün Bağcılar'da yaşanan olayın ardından, bugün de Beşiktaş'ta trafiğin yoğun olduğu güzergahta meydana gelen çökme, kaza tehlikesi yaşanmasına neden oldu. Vatandaşlar, İBB'ye tepkilerini dile getirerek derhal kent genelinde yollara müdahale edilmesi gerektiğini belirtti.

This browser does not support the video element.

Beşiktaş'ta yoldaki çökme araçlar için tehlikeli bir durum ortaya çıkardı. Şans eseri yolda kimsenin bulunmaması, olası bir can kaybının ve yaralanmanın önüne geçti.Tehlikenin yaşanmasına neden olan çukurlar nedeniyle vatandaşlar İBB'ye seslendi. Yoldaki çökmelere basit şekilde yama yapıldığını belirten araç sahipleri, bu işlemin çare olmadığını söyleyip yolların genel bir bakıma ihtiyacı olduğunu söylediler.  

BAĞCILAR'DA YOL ÇÖKTÜ! OTOBÜS ASKIDA KALDI

Dün de İstanbul Bağcılar'da özel halk otobüsünün geçişi sırasında yol çökmüş, içinde yolcuların da bulunduğu otobüsün arka sağ tekerleği çukurda kalmıştı. Askıda kalan otobüsün içindeki yolcular şans eseri yara almadan dışarıya çıkartılmıştı.

Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye bakın ne sürmüşler İstanbul'un göbeğinde trafikte korkunç anlar! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! SUPERHABER BAŞLATTI: KATMER TATLI MI, DEĞİL Mİ? Emekli adamı kaçırıp işkence ettiler! O anlar kamerada... DAMAK ÇATLATAN KEBAPLARA BİR DE BURADAN BAKIN…