Beşiktaş transferde bombayı patlattı

Beşiktaş transferde bombayı patlattı. Kartal'da Vodafone Park'ta oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi flaş bir gelişme yaşanıyor. Beşiktaş, siyah-beyazlı formayla yeni sezona iyi bir başlangıç yapamayan oyuncusu ile yeni kontrat konusunu bağlamak üzere. Bir süredir yedek kalan ayrıca yeni sözleşme teklifini düşük bulan ve kabul etmeyen 21 yaşındaki isimle yaşanılan kriz çözüldü. Peki şimdi ne olacak? Beşiktaş nasıl bir kontrat teklifi yaptı? İşte yapılacak anlaşmanın tüm detayları...

Siyah-beyazlı ekipte bir süredir gündemin önemli konularından biri haline gelen Ersin Destanoğlu'nun kontrat görüşmelerinde taraflar anlaşma aşamasına geldi. Ersin, Fenerbahçe maçına kadar iyi çalışıp kaleye geçmek istiyor. Fanatik'te yer alan habere göre; Beşiktaş Ersin Destanoğlu ile 4+1 senelik sözleşme imzalamak için anlaşma sağladı. Ersin Destanoğlu senelik 750 bin Euro kazanacak. Oyuncuyla resmi sözleşmeler kısa bir süre içinde imzalanacak. Bu sezon 5 maçta kaleye geçen Ersin Destanoğlu, 7 gol yemişti. Genç kalecinin performansı da eleştirilmişti. Bu anlaşma ile genç file bekçisi kariyerine Beşiktaş'ta devam edecek.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!