Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Ümraniyespor maçı öncesi konuştu: Kötü oyunun izlerini silerek kazanmak istiyoruz...

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, deplasmanda HangiKredi Ümraniyaspor'un konuğu oluyor. Zorlu mücadele öncesi Siyah-Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş, açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, deplasmanda HangiKredi Ümraniyaspor'un konuğu oluyor. Zorlu mücadele öncesi Siyah-Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

''KÖTÜ OYUNUN İZLERİNİ SİLEREK KAZANMAK İSTİYORUZ''

Ramazan Bayramı ve 23 Nisan'ı kutluyorum. Umarım bizim için bu maç üçüncü bir bayram olur. Sağlık olarak Onur Bulut'un hastalığı dışında bir sorunumuz yok. Bütün oyuncular hazır. Kimin ne zaman oyuna girdiği önemli değil, önemli olan görevini nasıl yapacağı. Güzel oynayıp, geçen haftaki kötü oyunun izlerini silerek kazanmak istiyoruz.

Maduro'dan Türkiye duyurusu: Dostum Erdoğan'a selamımı iletiyorum! Türkiye’nin ilk nükleer güç santralinde çalışmalar devam ediyor! Kocaeli'de TEM'de beyaz eşya yüklü TIR yandı
Sonraki Haber