Beşiktaş, Süper Lig'in yıldızına gözünü dikti!

Şenol Güneş yönetiminde yoluna devam eden Beşiktaş, bu sezona iyi bir başlangıç yapamamıştı. Valerien Ismael ile girilen 2022-2023 sezonunda istediği sonuçları elde edemeyen siyah-beyazlı ekip, kısa süre içerisinde Şenol Güneş'i göreve getirdi. Tecrübeli çalıştırıcıyla iyi bir çıkış yakalayan Kara Kartal, yeniden şampiyonluk potasına girdi. Bu sezonu en iyi noktada bitirmek isteyen Beşiktaş, gelecek sezonun transfer çalışmalarına da şimdiden başladı.

Futbolda geçtiğimiz sezon büyük bir hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş, yeni sezona büyük umutlarla başlamıştı. Fransız genç teknik direktör Valerien Ismael ile 2022-2023 sezonuna giren Beşiktaş, ligin ilk haftalarında beklenen sonuçları alamadı. Zirveden uzak kalan Siyah-Beyazlılar, üst üste gelen kötü sonuçların ardından takımın başına Şenol Güneş'i getirmişt. Güneş'in Süper Lig'in yıldızını istediği ortaya çıktı.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! Batuhan Karadeniz'den şok sözler: "Fener Sami Yen'e nasıl gelecek?"