Beşiktaş, Mert Günok için Medipol Başakşehir'e son teklifini iletti

Beşiktaş, Mert Günok transferi konusunda Medipol Başakşehir'e son teklifini iletti. Medipol Başakşehir'in 1,4 milyon Euro'luk teklifi kabul etmesi durumunda Mert Günok ile 3 yıllık sözleşme imzalancak.

Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş, zorlu sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezonu kaleci rotasyonunda Ersin Destanoğlu ve Utku Yuvakuran'la bitiren Siyah-Beyazlılar, 3 kulvarı da düşünerek kaleye tecrübeli bir oyuncu takviyesi yapmak istiyor.

Bir süredir Medipol Başakşehir'in milli file bekçisi Mert Günok için görüşmelerini sürdüren Beşiktaş yönetimi, transferde sona geldi. 

İlk etapta 2 milyon Euro talep eden, ardından 1,5 milyon Euro'ya kadar inen Medipol Başakşehir'e son teklif yapıldı. Siyah-Beyazlılar, 32 yaşındaki Mert Günok için 1,2 milyon Euro ve performansa bağlı ek ödemelerle toplam 1,4 milyon Euro'luk öneride bulundu.

4 sezondur formasını giydiği Medipol Başakşehir'de geçen sezon 29 maçta görev alan Mert Günok, yönetimin onay vermesi halinde Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber