Beşiktaş kafilesi Konya'da... Önder Karaveli'ye sevgi seli

Beşiktaş kafilesi, Konyaspor ile oynayacağı maç için Konya'ya geldi. Siyah beyazlı futbolcular havalimanında coşkuyla karşılandı. Futbolcular, havalimanında coşkuyla karşılandı. Taraftarlar, özellikle teknik sorumlu Önder Karaveli'ye yoğun ilgi gösterdi. Kafile, havalimanından sonra kamp yapacağı otele geçti. 

Beşiktaş, Süper Lig'in 19. haftasında yarın saat 20.00'de Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşacak.

Siyah beyazlı kafile, kulüp genel müdürü Ceyhun Kazancı başkanlığında özel uçakla Konya'ya geldi.

Futbolcular, havalimanında coşkuyla karşılandı. Taraftarlar, özellikle teknik sorumlu Önder Karaveli'ye yoğun ilgi gösterdi. Kafile, havalimanından sonra kamp yapacağı otele geçti. 

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Beşiktaş maçını kazanamasa Okan Buruk kovulacaktı! Alman gelecekti" 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar...