Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde uygulanacak deplasman yasağı kararına tepki

Süper Lig'in 8. haftasında Valerien Ismael yönetimindeki Beşiktaş, Jorge Jesus'un takımı Fenerbahçe'yi Vodafone Park'ta ağırlayacak. Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak maç öncesi flaş bir karar alındı. Beşiktaş-Fenerbahçe maçına sarı-lacivertli taraftarların alınmayacağı belirtildi. Misafir tribünü için ayrılan koltuklar Beşiktaş taraftarları için satışa sunulacak. Maçta alınan bu deplasman yasağı kararı uygulamasına sosyal medyada sporseverler tepki gösterdi.

Tüm gözler milli aradan sonra oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe maçına çevrilmiş durumda. Beşiktaş - Fenerbahçe derbi maçı 2 Ekim Pazar günü saat 20:00'de beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak. 

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi flaş bir gelişme yaşandı. Yapılan görüşmelerde, İl Güvenlik Kurulu, Fenerbahçe taraftarlarının deplasmana gitmemesini uygun görürken, kulüpler de bu doğrultuda anlaşma sağladı.

Misafir takım seyircisinin yasak olacağı karşılaşma öncesi sosyal medyada bazı sporseverler #deplasmanhaktırengellenemez etiketiyle bu karara tepki gösterdi. Bu konu hakkında birçok yorum yapıldı. İşte o yorumlardan bazıları:

Avrupa'yı sallayan açıklama: Kendimizi Türk milleti olarak görüyoruz! 8 Mayıs 2024 Çarşamba TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! 9 Mayıs 2024 at yarışı programı belli mi? Hangi hipodromlarda koşu var
Sonraki Haber