Berkin Elvan'ın ölümünde skandal DHKP/C detayı! Ölüme terk etmişler...

Gezi Olayları döneminde, 16 Haziran 2013’te gösteri sırasında yaralanan 15 yaşındaki Berkin Elvan’ın ölümüyle ilgili şok bir gerçek ortaya çıktı. DHKP/C elebaşlarının Elvan'ı ilk yaralandığında bilinçli olarak saatlerce bekletip hastaneye geç gönderdiği ortaya çıktı.

Silahlı terör örgütü DHKP-C'ye yönelik İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü bir soruşturma sonucunda elde edilen ifade ve kanıtlar, Gezi Olayları sırasında gaz kapsülü ile yaralanan 15 yaşındaki Berkin Elvan'ın ölümüne DHKP-C'nin neden olduğunu gözler önüne serdi. Gezi Olayları'ndan 9 yıl sonra ortaya çıkan bu kritik bilgi, DHKP-C ile iltisaklı İdil Kültür Merkezi'ne geçtiğimiz yıl düzenlenen operasyonla başlayan soruşturma esnasındaki sorgu ve ek delillerle ortaya çıktı.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları