Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu'ndan sosyal medyada ilan-ı aşk

29 yaşındaki oyuncu Berk Atan ile kendisinden iki yaş büyük sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu'nun aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ünlü ikili Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla aşk iddialarını doğruladı.

Magazin gündeminde yer alan bir aşk iddiası daha doğru çıktı. Berk Atan ile sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu, birlikteliklerini Instagram'da ilan etti.

"ÇOK GÜZELSİN BE İNSAFSIZ"


29 yaşındaki yakışıklı oyuncu, Selin Yağcıoğlu'nun 30 binden fazla beğeni alan bir pozuna, "Çok güzelsin be insafsız!" yorumunu yaptı.

31 yaşındaki Selin Yağcıoğlu ise sosyal medyada gündem olan Berk Atan'ın mesajına, kalp emojisiyle cevap verdi.



MESAJI İFŞA ETMİŞTİ 

Selin Yağcıoğlu, Berk Atan'ın kendisine Instagram üzerinden yolladığı, "Aşkım hislerimi anlatıyorum sana" mesajını yanlışlıkla hikayesinde paylaşmıştı.

Kısa süre sonra mesajı ifşa ettiğini fark eden fenomen, dikkat çeken paylaşımını kaldırmıştı. Ancak ekran görüntüsü sosyal medyada hızla yayılmıştı.


KIZININ BABASINDAN BOŞANDI

Selin Yağcıoğlu, 2018 yılında lise yıllarında tanığı Gökhan Balarısı ile nikah masasına oturmuştu. Bu evlilikten kısa süre sonra kızı Su’yu kucağına alan Yağcıoğlu, eşinden sürpriz bir şekilde boşanmıştı.

Sertab Erener'den sosyal medyada kendisini eleştirenlere gönderme! İstanbul'da 1 Mayıs için toplu taşımaya kısıtlama getirildi! Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi?
Sonraki Haber