Berfu Yenenler ile Pelin Kaya birbirine girdi! Replika ayakkabıları gündem oldu

'Pantene Altın Kelebek Ödülleri' Zorlu PSM’de düzenlenen görkemli bir törenle önceki akşam sahiplerini buldu. Gecede "En İyi Komedi Dizisi" Çok Güzel Hareketler 2 seçildi. Ödül alan Eser Yenenler'e gecede eşlik eden eşi Berfu Yenenler'in dünyaca ünlü bir ayakkabı markasının replikasını giymesi ve yazlık bir elbise tercih etmesi ise gündem oldu.

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler'in Altın Kelebek Ödülleri töreninde giydiği yazlık kırmızı elbise ve replika ayakkabıları gündem oldu. Altın Kelebek'te eşiyle birlikte boy gösteren Berfu Yenenler, kıyafeti ve ayakkabısı 'Moda ve Sosyete' ismiyle tanınan moda eleştirmeni Pelin Kaya tarafından eleştirilince gündem oldu.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Ankara'da sağanak etkili oldu, yollar göle döndü