Beren Saat, evliliğinde yaşadığı sorunları ilk kez anlattı

YouTube kanalı Yeniden TV’nin konuğu olan Beren Saat, Ayşegül Doğan’ın sorularını yanıtladı. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu evliliğiyle ilgili, "‘Biz ayrılmıyorken de ayrılık haberleri yapılıyordu, problemler yaşadığımız dönemlerde de. Bu artık değerini kaybetmiş bir haber. Biz ayrı bir süreç geçirdikten sonra pandemi dönemini beraber yaşadık. Müzik yapmaya başladık. Başka türlü bir yere geldi ilişkimiz. Başka bir level’ındayız aşkın" diye konuştu.

Beren Saat, eşi Kenan Doğulu’nun doğum gününü kutlamak için sosyal medyada yayınladığı mesajla çok konuşulmuştu. Behlül Aydın'ın haberine göre Saat’in “Beceremediğimiz evlilik olsun” cümlesi, çiftin boşanma kararı aldığı şeklinde yorumlanmıştı.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları