Berat Albayrak'tan dikkat çeken hareket

Dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyuran Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın talebi Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklama ile kabul edilmişti. Yaşanan bu gelişmenin ardından Albayrak'tan yeni bir hamle geldi. Albayrak, istifasını duyurduğu Instagram hesabını da kapattı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak dün akşam saatlerinde Instagram hesabından yaptığı açıklama ile istifa ettiğini duyurdu.

Yaşanan bu gelişme üzerine Albayrak'ın hesabının ele mi geçirildiği merak edildi.

Beklenen açıklama bir süre önce Cummhurbaşkanlığı'ndan geldi. Yapılan açıklamada Albayrak'ın görevden af talebinin kabul edildiği duyuruldu.

İstifa paylaşımının ardından Instagram dışındaki tüm sosyal medya hesaplarını kapatan Albayrak'tan yeni bir hamle geldi.

Albayrak, istifasının kabul edilmesinden kısa bir süre sonra Instagram hesabını da kapattı. Söz konusu hesaptan en son istifasına ilişkin açıklama paylaşılmıştı. Hesabın profil bilgilerinde ise halen Hazine ve Maliye Bakanı ibaresi yer alıyordu.

İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak! Dolar ve euroda sınırlı düşüş! İşte 30 Nisan güncel döviz kurları Süper Loto sonuçları 30 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı?
Sonraki Haber