Bensu Soral ile Hande Erçel'in Amerika pozları sosyal medyayı salladı

Sevgili Kerem Bürsin ile birlikte rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisinde hayat verdiği Eda karakteriyle adından söz ettiren oyuncu Hande Erçel (27), son dönemde 3 yıllık eşi Hakan Baş ile yollarını ayıracakları iddialarıyla gündemde olan meslektaşı Bensu Soral (30) ile New York'ta buluştu. Güzel oyuncuların pozları ise sosyal medyayı salladı. Takipçilerinden beğeni üstüne beğeni yağdı!

Dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Kerem Bürsin ile mutlu bir birlikteliği olan Hande Erçel güzelliğiyle hayranlarını büyülemeye devam ediyor. Instagram'da 25 milyon takipçisi bulunan oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde gittiği Amerika'dan pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları