"Benim üstümden kimse prim yapmasın" dedi. Hadise'den şok sözler...

Hadise, Galatasaray Üniversitesi'nin EN 2022 Ödülleri'nde 'En İyi Kadın Şarkıcı' seçildi ve yeni şarkısı 'Ferhat'ı tanıttı. Geçtiğimiz dönemlerde özel hayatıyla adından çokça gündeme gelen Hadise özel hayatı ile ilgili sorulara işte böyle yanıt verdi...

Galatasaray Üniversitesi öğrencileri, her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok alanda en başarılı isimleri belirlediği "EN 2022 Ödülleri"ni sahiplerine verdi. Ödül töreninde, müzik dünyasının sevilen isimlerinden Hadise, "En İyi Kadın Şarkıcı" ödülüne layık görüldü. Yeni çıkardığı "Ferhat" şarkısını tanıtan Hadise, tören sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Toz taşınımı, kuvvetli sağanak ve yükseklerde kar erimesine dikkat! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza!