Ben Affleck ile evlenen Jennifer Lopez'in düğünde giydiği gelinlikler ortaya çıktı

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez (52) ile aktör Ben Affleck (49) Haziran ayında Las Vegas’ta düzenlenen törenle nikah masasına oturmuştu. Nikah töreninin ardından 20 Ağustos'ta Hampton Adası’nda özel bir davetle evliliklerini kutlayan ikilinin yılın düğününe imza attı. Jennifer Lopez'in Ralph Lauren imzalı 3 gelinliğiyle yaptırdığı fotoğraf çekiminin görüntüleri ortaya çıktı.

Bir dönem magazin dünyasının en gözde çiftlerinden biri olan ve yıllar önce evliliğin eşiğinden dönen Jennifer Lopez ile Ben Affleck yeniden barışarak Haziran ayında dünyaevine girmişti.  Çift geçtiğimiz günlerde ise aile dosları ile yakın arkadaşlarının katıldığı bir düğün yaptı.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...