Bella Hadid yürek ısıtan 'teravih treni' görüntülerini Instagram hesabından paylaştı

İstanbul'da bulunan Hacı Osman Torun Camii'nin imamı Mahmut Eroğlu, çocuklara namazı sevdirmek için ‘Teravih Treni’ fikrini hayata geçirdi. Eroğlu, her akşam teravih namazından sonra çocukların oluşturduğu ‘Teravih Treni’, dünyaca ünlü Filistin asıllı model Bella Hadid'in de dikkatini çekti. Bella Hadid, çocukların İstanbul'daki Hacı Osman Torun Camii'nde çekilen görüntülerini Instagram hesabından yayınladı.

İstanbul 5. Levent’teki Hacı Osman Torun Camii imamı Mahmut Eroğlu'nun, çocuklarla 'teravih treni' adı verdiği oyunu oynaması herkes tarafından büyük beğeni toplamıştı. Türkiye'deki çocukların 'teravih treni' görüntüleri dünyaca ünlü Filistinli model Bella Hadid'in de ilgisini çekti.


BELLA HADİD 'TERAVİH TRENİ' GÖRÜNTÜLERİNİ KENDİ SAYFASINDA YAYINLADI

İstanbul'da bulunan Hacı Osman Torun Camii imamı Mahmut Eroğlu, çocuklara namazı sevdirmek için 'Teravih Treni' fikrini hayata geçirdi. Eroğlu, her akşam teravih namazından sonra çocukların oluşturduğu 'Teravih Treni' Filistin meselesinde İsrail'e karşı ses yükselten Bella Hadid'in de dikkatini çekti. Bella Hadid o anları Instagram hesabından paylaştı.



21 Mayıs 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! Beyaz Saray'dan İran'ın suikast suçlamalarına yanıt! 21 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte bugünün kararları
Sonraki Haber