Behzat Ç. Dizisindeki O Sahne Olay Yarattı! Çok Sert Tepki Geldi

Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde olduğu Behzat Ç. dizisinde yer alan bir sahne Ankaragücü Spor Kulübü yöneticilerinin tepkisini çekti.

Behzat Ç. dizisinde yer alan bir sahne MKE Ankaragücü yöneticilerinin çok sert tepkisine neden oldu. Dizide Ankaragücü taraftarının torbacı olarak gösterilmesi sonrası kulüpten çok sert bir cevap geldi.

Açıklamada şu satırlara yer verildi:

“Kamuoyuna duyuru….Dijital bir platformda yayınlanan Behzat Ç dizisinde bir uyuşturucu satıcısının MKE Ankaragücü taraftarı olarak gösterilmesini üzülerek takip ettik. 112 yıllık bir tarihe sahip Milli Mücadele döneminin kahramanları İmalat-ı Harbiye işçileri tarafından kurulan bir kulübün armasının bu şekilde kullanılmasını şiddetle kınıyoruz. Ankara’da çekimleri yapılan bir dizinin Ankara’nın en önemli değerlerinden birine yaptığı bu saygısızlığı asla kabul etmiyoruz. Behzat Ç dizisinin senaristinden yapımcısından ve yayıncı kuruluşundan camiamızdan özür dilemesini ve yaptıkları kabul edilemez yanlışı düzeltmesini ivedilikle bekliyoruz konuyu mutlaka takipçisi olacağız.”

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı! İstanbul'da doktora saldıran hasta hakkında yeni gelişme! ABD seçimleri öncesinde Biden ve Trump kozlarını paylaşacak
Sonraki Haber