'Bebek gibi' olacaktı tanınmaz hale geldi

Güzelleşme uğruna yaşanan estetik facialarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez yer Kahramanmaraş. 40 yaşındaki Filiz Demet alnındaki çiziğe dolgu yaptırarak kurtulmak istiyordu. Bu amaçla güzellik merkezine gitti. Kendisine "Bebek gibi olacaksın" vaadinde bulunuldu. Operasyon sırasında gözünden kan gelen Demet'in yüzü de yandı. Operasyon sonrası hastanede tedavi altına alınan Filiz Demet, güzellik merkezi tarafından tehdit edildiğini ileri sürdü.

Kahramanmaraş'ta yaşayan 40 yaşındaki Filiz Demet'in amacı yüzündeki kırışıklıklardan kurtulmaktı. Bu amaçla Onikişubat ilçesindeki bir güzellik merkezine gitti. Yapılan operasyon sonrasında talihsiz kadının yüzünde şişlikler ve morarmalar meydana geldi. 

Daha önce iki güzellik merkezine gittiğini ve yanlış tedavi sonrası zor günler geçirdiğini ifade eden Filiz Demet, “Ben iki güzellik merkezi mağduruyum. Üçüncü güzellik merkezine gittiğimde alnımın ortasında bir çizik vardı ve onun dolgusu için gittim. Onlar bana, ‘dolgu kalıcı çözüm değil 6 ay sonra yine gidecek. Benim bir kampanyam var ve onunla cilt bakımı yapıyorum' diye konuştu.

"Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Oyuncular İsmail Kartal'ın saçmalıklarına gülüyor! Bu gece kovarım" Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Galatasaray para basıyor! 2.5 milyar TL'lik dev gelir kasaya girecek Memur ve emeklilerin gözü zam oranlarında!