BB Erzurumspor'da Yücel İldiz dönemi resmen başladı... Sıra geldi transferlere

Devre arasında henüz transfer yapmayan BB Erzurumspor, Erkan Sözeri'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Yücel İldiz'i getirdi. 21 maçta aldığı 11 galibiyet, 5 beraberlik 5 mağlubiyetle topladığı 38 puanla 45 puanla lider Ümraniyespor ile aynı puana sahip Ankaragücü'nün ardından 3. sırada yer alan Erzurum ekibinde yeni teknik direktör Yücel İldiz oldu.

Süper Lig'e geri dönme mücadelesi veren Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da teknik direktör Yücel İldiz'le sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı.

Spor Toto 1.Lig’e Süper Lig hedefiyle başlayan Erzurumspor'da Bandırma deplasmanından alınan 2-1'lik mağlubiyet sonrası teknik direktör Erkan Sözeri ile yollar ayrılmıştı.

21 maçta aldığı 11 galibiyet, 5 beraberlik 5 mağlubiyetle topladığı 38 puanla 45 puanla lider Ümraniyespor ile aynı puana sahip Ankaragücü'nün ardından 3. sırada yer alan Erzurum ekibinde yeni teknik direktör Yücel İldiz oldu.

Kulüp Başkanı Ömer Düzgün ile teknik direktör İldiz, sezon sonuna kadar olan mukaveleyi imzaladı. Tecrübeli çalıştırıcı daha önce Karagümrük ve Denizlispor gibi takımları Süper Lig'e çıkarmıştı.

Borsa günü düşüşle tamamladı! Paraşütçünün zor anları! Ters rüzgara kapılıp düştü Tuzlaspor'da oynayan 5 futbolcu ifadeye çağrıldı
Sonraki Haber