Esenler Erokspor'u eleyen BB Erzurumspor, Hüseyin Cimşir'le siftahı Kupa'da yaptı

BB Erzurumspor, Ziraat Türkiye Kupası son 32 Turu'nda TFF 3. Lig ekibi Esenler Erokspor'u 5-1'le geçti. Maça çıkmadan önce baba olacağını öğrenen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Osman Çelik, attığı golden sonra büyük sevinç yaşadı. Mavi-Beyazlılar yeni hocası Hüseyin Cimşir'le ilk gollerini atıp, ilk galibiyetini yaşadı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda Esenler Erokspor'la eşleşen BB Erzurumspor, TFF 3. Lig ekibini 5-1 mağlup ederek adını son 16'ya yazdırdı. Sarı-Yeşilliler, bir önceki turda Fatih Karagümrük'ü kupanın dışına itmişti.

Erzurum'a galibiyeti getiren golleri Emrah Başsan (2), Jugurtha Hamroun, Osman Çelik ve Ömer Şişmanoğlu kaydetti. Konuk ekibin tek golü skor 2-0'ken Muammer Sarıkaya'dan geldi.

Takımın başına Hüseyin Cimşir geldikten sonra 3 lig maçında da ilk 11 başlayan Osman Çelik, attığı yeni doğacak bebeğine armağan etti. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu büyük sevinç yaşadı.

Yeni takımıyla çıktığı 3 lig maçında gol atamadan sıfır çeken Cimşir ise 5 gollü galibiyetle kupada bir üst tura çıkmanın mutluluğunu yaşadı. Mavi-Beyazlılar bir önceki turda da Ankara Demirspor'u elemişti.

Merkez açıkladı: Mevduat ve tüketici kredisi faizi geriledi Doların sonu yakın Galatasaray'a Dries Mertens'ten kötü haber geldi
Sonraki Haber