Bayramda İstanbul'da kalanlara gezi rehberi! İstanbul'a yakın gezilecek yerler

Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olarak açıklanmasının ardından, bayramı İstanbul'da geçirecek olanlar İstanbul'a yakın gezilecek yerleri araştırmaya başladı. Bayram tatilini İstanbul'da geçirecek olanlar için, İstanbul'a yakın gezilecek yerleri listeledik. Bu listeye bakmadan gezi programınızı düzenlemeyin!

Bayram tatilini İstanbul'da geçirecek olanlar için, İstanbul'a yakın gezilecek yerleri listeledik. İşte İstanbul'a yakın gezi destinasyonları...

ABANT GÖLÜ

Eğer tatilinizi yeşillikler içinde geçirmek istiyorsanız Bolu Abant bunun için biçilmiş kaftan. İstanbul’a 300 km mesafede olan Abant, İstanbul’un gürültüsünden uzakta doğayla başbaşa tatil geçirebileceğiniz bir yer.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları Altın düşüyor! İşte güncel altın fiyatları Ankara başta olmak üzere 7 ilde kuvvetli yağışa dikkat! Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! 29 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... Survivor All Star eleme potasına kim girecek?