Bayrakçı’dan ‘Don Corleone Kemal’ yorumu: On sene dalga geçerler

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Denizli’deki programda ‘The Godfather’ müziği ve Don Corleone karakteriyle özdeşleştirilmiş pankarta tepki gösteren Bayrakçı, “Bununla on sene dalga geçerler. Don Corleone ile nasıl özdeşleştirirler. Bunun espirisi olamaz. Yazık ülkem için de muhalefet partisi için de yazık.” ifadelerini kullandı.

Araştırmacı-yazar Hakan Bayrakçı, konuk olduğu CNN Türk ekranlarında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisini programında ‘mafya usulü’ karşılanmasına tepki gösterdi.

“VAHİM, YAZIK HAKİKKATTEN”

Ana muhalefet lideri Kılıçdaroğlu’nun partisinin Denizli’deki programında “The Godfather” filmindeki kurgusal karakter ‘Vito Don Corleone’ye benzetilmesinin vehametine dikkati çeken Bayrakçı, “Vahim diyorum. Yazık hakikatten.” değerlendirmesinde bulundu.

“BUNU KİM AKIL ETTİ?”

“Kişisel görüşüm olarak söylemiyorum.” diyen Bayrakçı şu ifadeleri kullandı:

“Cumhuriyet Halk Partisine böyle şeyler fayda getirecek diye mi düşünüyorlar. Baba filminde Don Corleone ne kadar sempatik bulunursa bulunsun bir mafya babası. Bunu kim akıl etti? Bunun kim akıl ettiyse inanamıyorum. Biraz mantısı olan ‘ne yapıyorsunuz oğlum, şaka mı yapıyorsunuz?’ filan derdim. Bir mafya babası ile hele fotoğrafı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nun özdeşleştirmenin anlatılır, tarif edilir ne tarafı olabilir? Herhalde CHP yönetimi de ‘ne yapıyorsunuz?’ falan demiştir. Bunun şimdi mesajı da yok. 

“10 SENE DALGA GEÇERLER”

Bununla 10 sene dalga geçerler. Bu ay değil, bu hafta değil, bu sene değil 10 sene sürer bu. Çok yanlış. Don Corleone ile nasıl özdeşleştirler. Resmini bile ona benzetmişler. Bunun espirisi olmaz. Yazık yani ülkem için de muhalefet partisi için de yazık.”

Bakan Özhaseki'den deprem bölgesi ile ilgili açıklama! Trabzon İstanbul'da dörtledi, kupada finale yükseldi! Taş Kağıt Makas'ta Emirkıranlar yeni avukatını seçti!
Sonraki Haber