Bayern Münih'te Robert Lewandowski şoku!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu ve bu sezonun da büyük favorisi Bayern Münih, PSG eşleşmesi öncesi Robert Lewandowski'yi kaybetti. Milli takımda sakatlanan Polonyalı golcünün yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Bayern Münih'in gol makinesi Robert Lewandowski milli takımda sakatlandı. Polonya'nın Andorra'yı 3-0 mağlup ettiği 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçında sakatlanan yıldız futbolcuya 3-4 hafta sahalardan uzak kalacak.

Bayern'den yapılan açıklamada, "Robert Lewandowski sağ dizinde bir bağ gerginliği yaşadı ve yaklaşık 4 hafta sahalardan uzak kalacak" bilgisi verildi.

Polonya Milli Takımı formasıyla 118 maça çıkan 32 yaşındaki santrfor 66 golle ülkesinin en çok gol atan futbolcusu konumunda.

Pazar günü oynanan 3-0'lık Andorra maçında 2 gol atan Lewa, sakatlanarak 63'te oyundan alınmıştı. Münih'te kulüp doktoru tarafından tedavi edilen ve esneme tespit edilen yıldız isim Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Paris Saint-Germain maçlarında forma giyemeyecek. Fransız devine karşı Eric Maxim Choupo-Moting'in oynaması bekleniyor. Kamerunlu golcü eski takımına karşı mücadele edecek.

Bu sezon Devler Ligi'nde 6 maçta 5 golü bulunan Robert Lewandowski, Bundesliga'da ise 25 maçta 35 gol-6 asistlik müthiş bir performans sergilemişti. 

CHP'li belediyeden hata üstüne hata! Yollar göle döndü Kızılcık Şerbeti dizisinin 61. bölüm fotoğrafları gündemde! Abdurrahim Albayrak'tan seçim açıklaması
Sonraki Haber