Bayern Münih'in yıldızlarına tehdit şoku! Mektubun adresi dikkat çekti

Alman futbolunun dev kulübü Bayern Münih'in yıldız oyuncularına yönelik yazılan bir tehdit mektubu şok etkisi yarattı. Takımın yıldızları Lewandowski, Neuer ve Gnabry'nin adının geçtiği mektupla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

Bayern Münih'in yıldız oyuncuları tehdit şoku yaşıyor. Alman devinin oyuncuları Robert Lewandowski, Manuel Neuer ve Serge Gnabry'nin adı bir tehdit mektubunda yer aldı. İsimsiz mektubun St. Pauli takımının görevlilerine teslim edilmesi ise dikkat çekti.

12 Ocak'ta gönderilen mektup "Ligi kurtarın, futbolu kurtarın" başlığını taşırken "Pis Bavyera domuzlarına ateş ve ölüm" ifadeleri yer aldı.

Bild gazetesinde yer alan habere göre, Hamburg polisi mektupla ilgili soruşturma başlatırken Bayern Münih kulübü ve Alman futbol otoriteleri alarma geçti. Alman Federal Kriminal Polis Ofisi, başta takımlara ve oyunculara tehdit mektubu gönderilip gönderilmediği konusunda futbol otoriteleri ile temasa geçerken, Futbol Federasyonu'na bilgi verdi.

Polis sözcüsü yaptığı açıklamada "Suç işlemekle tehdit ederek kamu huzurunu tehdit etmek ve bozmak şüphesiyle" soruşturma başlattıklarını ve incelemenin sürdüğünü kaydetti.

Akdeniz'de gece yarısı korkutan deprem! Bakan Fidan'dan İsrail'e uyarı: Tariz edilemez felakete tanık oluruz! Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı
Sonraki Haber