Bay Yanlış 7. bölüm izle tek parça FOX TV! Bay Yanlış 8. bölüm fragmanı

Bay Yanlış 7. bölüm izle FOX TV'de. Bay Yanlış 7. bölümünü tek parça izlemek için detaylara haberimizden ulaşabileceksiniz. Bay Yanlış 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Bay Yanlış 7. bölüm izle seçeneği 14 Ağustos yayın akışında yer alıyor. Başrollerinde Can Yaman ile Özge Gürel’in oynadığı yaz dizilerinden biri olan Bay Yanlış 7. bölüm ile 14 Ağustos akşamında FOX TV ekranlarına çıkıyor.

BAY YANLIŞ 7. BÖLÜM ÖZETİ

La Gabbia’da bir Latin gecesi için ön ayak olan Ezgi, buraya Serdar’ın da katılacağını öğrenir. Tek amacı Ezgi ile tango yapmaktır. Fakat Ezgi tango bilmediğinden Serdar’a yalan söylediğinden dolayı kısa sürede tango yapmayı öğrenmek için kursa gider. Tango konusunda oldukça başarı gösteren Özgür’de Ezgi’ye destek çıkar.

Birlikte pratik yapmaya başlarlar. Ezgi ile Özgür birbirlerinden etkilense de Yeşim ile Serdar’ın varlıkları onları zor durumda bırakmaya yeter. Bu esnada Soner de ortaya çıkar ve her şeyin karışmasına neden olur. Özgür ile Ezgi için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

BAY YANLIŞ 7. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Karısına ve sevgilisine aynı yüzüğü alan adamdan ilginç savunma! Şehitleri anarken kastını aşan Müge Anlı'ya tepki yağıyor Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri’nin ilk tanıtımı yapıldı! Özlem Gürses "Aramızda şerefsiz var" diyerek tacizcisini ifşa etti! Atatürk'e benziyor diye TikTok'ta para yağdırdılar! Ben Bu Cihana Sığmazam 11. Bölüm full izle