Batuhan Karadeniz bombayı patlattı, yeni takımına haber gönderdi!

Bir dönem Türk futbolunun geleceği olarak gösterilen Batuhan Karadeniz, kariyerinde 14 farklı takımın formasını giydi. Gittiği birçok kulüpte istikrarsız ve başarısız dönemler geçirse de yeteneği konusunda herkesin hem fikir olduğu 31 yaşındaki golcü, son olarak Vanspor'da forma giyiyordu. Tecrübeli oyuncu, yeni takımını sosyal medya üzerinden duyurdu, "Nasibimizde varsa geleceğiz" dedi.

Beşiktaş , Eskişehirspor, Trabzonspor , Elazığspor, Sivasspor, St. Gallen, Şanlıurfaspor, Sakaryaspor, Adana Demirspor, Bandırmaspor, Tuzlaspor, 1461 Trabzon FK, Iğdır FK, Vanspor... Bir dönem Türk futbolunun geleceği olarak gösterilen Batuhan Karadeniz, şu ana kadar 14 farklı takımda oynadı.

Alt liglerin aranan golcüsü

İsviçre macerası sonrası döndüğü Türkiye'de alt liglerin aranan golcüsü olan tecrübeli forvet, 2019'da Bandırmaspor'da büyük bir çıkış yakalamıştı. Gittiği birçok kulüpte istikrarsız ve başarısız dönemler geçirse de yeteneği konusunda herkesin hem fikir olduğu Batuhan Karadeniz, Bandırma’ya da öyle gitmişti. İlçede herkes olası bir başarısızlığa, kadro dışı kalmaya hazır ama yine de umut doluydu.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!