Batshuayi'nin transferinin ardından Joao Pedro gerçeği ortaya çıktı

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Joao Pedro, ilk kez Kayserispor karşısında 11'de sahaya çıktı. Yıldız futbolcu hem golünü attı hem de ortaya koyduğu futbolla, Kadıköy'deki ilk maçında taraftarların gönlünü fethetmeyi başardı. Batshuayi'nin de gelmesiyle beraber Fenerbahçe'nin ön tarafı rakipleri korkutur hale geldi. Peki Fenerbahçe'nin hücum hattı nasıl olacak? İşte ayrıntılar...

Joao Pedro, bu yaz sarı-lacivertli takımın en dikkat çeken transferlerinden biri oldu. Ezeli rakip Galatasaray uzun süre tecrübeli oyuncuyu almak için uğraştı, ancak imzayı attıran Fenerbahçe oldu. Pedro, ilk idmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle yeni takımıyla sahaya çıkmak için yaklaşık 1 ay bekledi.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Toz taşınımı, kuvvetli sağanak ve yükseklerde kar erimesine dikkat! Altın haftanın son işlem gününe nasıl başladı?