Başkan Ertürk’ten Binali Yıldırım’a destek!

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, İstanbul’da yaşayan Ankaralılarla bir araya gelerek, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek istedi.

Başkan Ertürk, İstanbul’da yaşayan Ankaralılarla buluştu. Başkan Ertürk ilk olarak, Üsküdar başta olmak üzere İstanbul’un değişik ilçelerinde yaşayan Ankaralıları evlerinde ve iş yerlerinde ziyaret etti. Ertürk, ziyaretleri sırasında hemşehrilerinden Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, AK Parti’nin Üsküdar Belediye Başkanı ve Üsküdar belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen ile Beypazarılı olan AK Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı Özgül Özkan Yavuz’a destek istedi.  

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti!