Başına taşla vurup kayalıklardan attı

Kayseri'de bir kişi eşine sarkıntılık yaptığını iddia ettiği adamı kafasına taşla vurarak öldürdü. Öldürdüğü adamı kayalıklardan atan zanlı, daha sonra cesedin üzerini taşlarla kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelerek cesetle karşılaşan polis, abisinin evine kaçan zanlıyı gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Melikgazi ilçesine bağlı Karacaoğlu Mahallesi Morkaya Sokak üzerinde meydana gelen olayda yabancı uyruklu Ziya H. (33), iddiaya göre eşine sarkıntılık yapan Tamim Mirzai (22) ile karşılaştı.

Mirzai'yi kafasına taşla vurarak öldüren şahıs, cesedi ise yaklaşık 5 metrelik kayalıklardan aşağıya attı. Ziya H., daha sonra cesedin üzerini fark edilmemesi için taşlarla kapatarak ağabeyinin evine gitti.

Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerinde inceleme yapan ekipler, Mirzai'nin cesedi ile karşılaştı. Çevrede geniş çapta çalışma başlatan ekipler, şüpheli Ziya H.'yi ağabeyinin evinde yakalayarak gözaltına aldı. Mirzai'nin cenazesi de, olay yerinde yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Gözaltına alınan Ziya H. ise emniyete götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avrupa’da Türkler Dornbirn Kültür Fuarı’nda buluşuyor Hollanda Ligi'nde şampiyon PSV TÜRK-İŞ'ten iş verenlere çağrı
Sonraki Haber