Başı satırla kesilen gencin babasından ilginç sözler: Konakladığı yurt emin ellerdi!

Antalya'da kaçak olduğu öğrenilen öğrenci yurdunda 'Deccal' olduğu gerekçesiyle aşçı tarafından başı kesilen 18 yaşındaki Mehmet Sami Tuğrul, memleketi Kahramanmaraş'ta toprağa verildi. Tuğrul'un babası ise cenaze töreninde ilginç açıklamalarda bulundu baba, "Kendisinin kaldığı, konakladığı eller, emin ellerdi. Biz bundan eminiz. Daha önce defaatle kardeşlerimizden, değişik kişilerden bu emanet yuvasına koyduklarımızdan hep randıman aldık." dedi.

Antalya'nın Kepez ilçesindeki Antalya İlim ve Kültür Derneği'ne ait olan kaçak öğrenci yurdunun yemekhanesinde psikolojik rahatsızlığı olduğu öğrenilen aşçı İhsan Güney, Akdeniz Üniversitesi 1. sınıf öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul'un başını satırla keserek göğsüne koymuştu. 

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Prof. Dr. Naci Görür "endişeliyiz" dedi ve illeri sıraladı