Derya Çayırgan'dan Galatasaray'a dönüş sinyali

Adından sıkça söz ettiren başarılı voleybolcu Derya Çayırgan, açıklamalarda bulundu. Derya, genç oyunculara tavsiye vermeyi ihmal etmedi. Aynı zamanda gerçek bir müze tutkunu olan başarılı isim, kişisel gelişime de çok önem verdiğini sözlerine ekledi. "Bir gün yeniden seni Galatasaray formasıyla görebilir miyiz?" sorusuna Derya Çayırgan, "Çocukluk aşkım, en hassas noktam Galatasaray. İnşallah neden olmasın" dedi. Çayırgan verdiği röportajda Fatih ve Ergin Ataman itirafında da bulundu.

Yeşilyurt altyapısından yetişen ve uzun yıllardır başarıyla profesyonel kariyerini sürdüren Derya Çayırgan, adından sıkça söz ettiriyor. 2016 yılında TSYD Ankara Şubesi Dörtlü Voleybol Turnuvası'nda "En İyi Libero" seçilen, son dönemde Galatasaray'daki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Derya Çayırgan, sporcu kimliğinin yanında kişisel gelişime de verdiği önemle ön plana çıkıyor.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat!