Başakşehir- Fiorentina maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte Başakşehir-Fiorentina maçının muhtemel 11'leri

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu ikinci maçında İtalya'nın Fiorentina takımını ağırlayacak. UEFA Konferans Ligi'nde Başakşehir, ikinci maçında Fiorentina ile karşılaşacak. Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir, kazanarak 2'de 2 yapmak ve ülke puanını yükseltmek istiyor. Peki, Başakşehir - Fiorentina maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte Başakşehir- Fiorentina maçının muhtemel 11'leri... Öte yandan maç öncesi Emre Belözoğlu, Fatih Terim'in maçta olacağını dile getirdi.

Başakşehir-Fiorentina maçı hakkında araştırmalar başladı. Futbolseverler, İstanbul ekibinin grubun ilk maçında deplasmanda Hearts'ı 4-0 gibi net bir skorla yenmesinden sonra maçları daha heyecanlı beklemeye başladı. Bu sebeple Başakşehir-Fiorentina maçı hangi kanalda araştırmasını yapıyorlar. Peki, Başakşehir Fiorentina maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak"