Başak Dizer doğum öncesi fotoğraf çekimi yaptırdı

2016 yılında hayatını birleştirdiği Kıvanç Tatlıtuğ'un 44 yaşındaki stil danışmanı eşi Başak Dizer doğum öncesi objektif karşısına geçti. Emre Güven'e karnı burnunda pozlar veren Başak Dizer, doğum öncesi gerçekleştirdiği fotoğraf çekiminden karelerini sosyal medyada takipçileriyle paylaştı. İşte oğlu Kurt Efe'ye kavuşmak için gün sayan Başak Dizer'in ı pozları...

2016 yılında Paris'te evlenen 38 yaşındaki oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile 44 yaşındaki eşi Başak Dizer ilk bebeklerine kavuşmak için gün sayıyor. Erkek bebek bekleyen ve oğluna Kurt Efe adını koyacak olan Başak Dizer hamilelik pozları verdi.

Hamileliğinin 9. ayına yaklaşan ve Nisan ayının son haftasında bebeğini kucağına alacak olan Başak Dizer'in karnı burnunda pozlarına sosyal medya kullanıcılarından beğeni ve yorum yağdı.

Dizer, doğum öncesi gerçekleştirdiği fotoğraf çekiminden karelerini 832 bin takipçili Instagram hesabından ''Seni beklerken… Bu en değerli, en duygusal fotoğraflarım için canım @emreguven ‘e çok özel teşekkürlerimle🙏'' notuyla takipçilerinin beğenisine sundu.

İşte Başak Dizer'in karnı burnunda pozları...







DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber