Başak Demirtaş'a cinsiyetçi saldırıda bulunan şahıs serbest

Gelen son dakika haberine göre; Sakarya'da, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve eşi Başak Demirtaş'a yönelik sosyal medyada cinsiyetçi saldırılarda bulunduğu belirlenen ve gözaltına alınan iki kişiden birisi serbest bırakıldı.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında sosyal medya üzerinden Demirtaş ve eşine yönelik paylaşımda bulunulmasına ilişkin gözaltına alınan V.Y'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

İFADESİNİN ARDINDAN SERBEST

V.Y, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Diğer şüpheli V.Y'nin üvey amcası V.M'nin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.

NE OLMUŞTU?

Sakarya'da, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve eşi Başak Demirtaş'a yönelik sosyal medyada yapılan paylaşıma ilişkin V.Y. gözaltına alınmış, Başsavcılığın konuyla ilgili soruşturmayı genişletmesi üzerine V.Y'nin üvey amcası V.M. de yakalanmıştı.

(AA)

Irak'tan Türkiye sınırına askeri üs! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Toktaş'ın ailesine başsağlığı mesajı Hırdavat fuarı için 90 ülkeden 3 bini aşkın yabancı ziyaretçi geliyor
Sonraki Haber