Bartın'da korku dolu gece! Tüpler art arda patladı

Bartın’ın Arıt köyünde bir binanın zemin katındaki markette yangın çıktı. Markette bulunan tüpler bomba gibi patlayınca korku dolu anlar yaşandı. O anlar vatandaşlar tarafından kaydedildi.

This browser does not support the video element.

Bartın’ın Arıt Köyü Merkez Mahallesinde bir binanın zemin katında yer alan Erol Karga’ya ait markette yangın çıktı. Marketteki tüplerin patlaması çevredeki vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

Alevleri gören vatandaşlar durumu Bartın Belediyesi itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekiplerince müdahale edilen yangında alevler binadaki apartman dairelerine de sıçradı. Olası tüp patlamalarına karşı Jandarma ekiplerince önlem alınarak vatandaşlar bölgeye yaklaştırılmadı.

Bir iş yerinin küle döndüğü aynı binadaki 2 dairenin de zarar gördüğü yangın anı vatandaşlar tarafından cep telefonu kameraları ile kaydedildi. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

İHA

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim