Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığındaki teröristler öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığındaki 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakanlık yaptığı açıklamada "Terör örgütü PKK/YPG’nin Barış Pınarı bölgesindeki huzur ve güven ortamını bozmasına izin vermedik, vermeyeceğiz! Bölgede her türlü tedbiri alan Kahraman Komandolarımız bir saldırı girişimini daha önleyerek 5 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi." ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı harekat bölgesinde eylem hazırlığında olan 5 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Terör örgütü PKK/YPG'nin Barış Pınarı bölgesindeki huzur ve güven ortamını bozmasına izin vermedik, vermeyeceğiz! Bölgede her türlü tedbiri alan Kahraman Komandolarımız bir saldırı girişimini daha önleyerek 5 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi." ifadeleri kullanıldı.

Beyaz Saray'dan İran'ın suikast suçlamalarına yanıt! 21 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte bugünün kararları Kerem Aktürkoğlu: Galatasaray kaptanı onların seviyesine inmez!
Sonraki Haber