Ronald Koeman: Messi'nin neden ters davrandığını anlıyorum

Barcelona'da Atletico Madrid sınavı öncesi Messi&Griezmann krizi yaşanıyor. Fransız yıldızın eski menajerini yaptığı açıklamalarda Messi'yi hedef göstermesi üzerine tırmanan gerilim hakkında konuşan Hollandalı çalıştırıcı, iddiaları "saçmalık" olarak niteledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3'te 3 yapan Barcelona'da işle La Liga'da şimdilik pek yolunda gitmiyor. Katalan devi geride kalan 7 haftada 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgiyle 11 puan toplayabildi.

4 maçlık kazanamama serisini milli aradan önce Real Betis'i 5-2 mağlup ederek bozan Ronald Koeman'ın takımı, La Liga'nın 9. haftasında yarın Atletico Madrid'e konuk olacak. Zorlu randevu öncesi basının karşısına geçen Hollandalı çalıştırıcı, yine Lionel Messi'yle ilgili sorularla karşılaştı.

Sezon başında takımın başına gelen ve Arjantinli süper yıldızın takım içindeki sorumluluğunu değiştirmeyi deneyen Koeman, Messi'nin "Giderim" tehdidiyle karşı karşıya kalmıştı. Son olarak sezon başında Messi'nin kankası Luis Suarez'i Atletico Madrid'e satan ve Arjantili yıldıza "Bu kulüpte artık hiçbir şey beni şaşırtmıyor" dedirten Koeman, "Messi'nin neden ters davrandığını anlıyorum" ifadelerini kullandı.

Barcelona'daki yeni problem; Fransız yıldız Antoine Griezmann ile Lionel Messi arasında... Koeman'ın yeni sisteminde Messi, Griezmann'ın rolünü üstlenmiş, Hollandalı çalıştırıcı ileri uçta Ansu Fati'yi daha sık kullanır olmuştu. Fransız forvetin bu durumdan hoşnutsuzluğunu basına sızdırması nedeniyle ikili arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlamıştı.

Griezmann'ın önünü kestiği iddiaları üzerine Arjantin basınına konuşan Messi, "Her zaman sorun olmaktan bıktım" dedi. Bu sözleri ve yaşanan gerilimi değerlendiren Koeman, "Soyunma odasında herhangi bir sorun görmedim. Bahsi geçen kişinin Griezmann'la yıllardır çalışmıyor bile... İddialar saçmalık!" demekle yetindi.

ESKİ MENAJERİ ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Griezmann’ın eski menajeri Eric Olhats, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada; “Griezmann, Messi’nin her şeyi kontrol ettiği bir yere geldi. O bir hükümdar ve Griezmann’ın gelmesini iyi karşılamadı. Oyuncum onunla bir sorunu olmadığını defalarca söyledi ama tersini hiç duymadım. Barça’da ya Messi’yle birliktesindir ya da onun karşısındasındır” demişti.

Jandarma her yerde şüphelileri arıyor! Marta Koyu kimlere neden ve nasıl veriliyor? İşte Slovakya Başbakanı Fico’nun sağlık durumu
Sonraki Haber