Banu Parlak: Duruşma sonrası Dilan Polat'ın yakınları yüzüme tükürdü

Banu Parlak'ın güzellik merkezine yapılan silahlı saldırıyı azmettirme suçundan yargılanan Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutukluluk hallerinin devamına karar verildi. Duruşma çıkışı Dilan Polat'ın yakınları tarafından yüzüne tükürülen Parlak, "Adliyenin içinde bunu nasıl yapabiliyorsunuz? Nasıl bir cesaret?'' dedi.

Kara para aklama suçlaması nedeniyle 5 Kasım'da tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat, Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasıyla ilgili azmettirici olma suçundan yargılanıyor. Polat çiftinin yargılandığı dava dün görülmeye başlandı. Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat'ın aralarında bulunduğu 11 sanık, Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen saldırıyı azmettirme suçundna hakim karşısına çıktı. Duruşmada sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Benzine ve motorine indirim geliyor! Cezaevinde intihara kalkışmıştı! Savcılıktan Dilan Polat kararı