Banu Alkan evlilik hazırlığındaki nişanlısı Kemal Yıldız'ın fotoğraflarını yayınladı

Hollanda’da yaşayan iş insanı Kemal Yıldız ile nişanlandığını ve evlilik hazırlığı yaptığını duyuran Banu Alkan, sosyal medya hesabını Kemal Yıldız'ın fotoğraflarıyla doldurdu. İlk evliliğini Eylül ayında kendisinden 20 yaş küçük 44 yaşındaki iş insanı Kemal Yıldız’la yapmaya hazırlanan Banu Alkan adeta aşk sarhoşu...

Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan geçtiğimiz günlerde yaptığı sürpriz bir açıklama ile kendisinden 20 yaş küçük olan iş insanı Kemal Yıldız'dan evlilik teklifi aldığını ve nişanlandığını duyurmuştu.

SOSYAL MEDYA HESABINI SEVGİLİSİNİN FOTOĞRAFLARIYLA DOLDURDU

Şimdilerde düğün hazırlığında olan ve nişanlısıyla Eylül ayının ikinci haftası Fransa Konsolosluğu’nda nikah masasına oturmaya hazırlanan Banu Alkan büyük mutluluk yaşıyor. Daha önce hiç resmi evlilik yapmayan Banu Alkan, sevgilisine olan aşkını sosyal medyadan haykırdı. Alkan 139 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabını sevgilisinin fotoğraf kareleriyle doldurdu.

Instagram hesabının hem hikaye bölümünden hem de gönderi kısmından Kemal Yıldız'ın karelerini paylaşan Banu Alkan, sevgilisini gözler önüne derdi. Alkan, Yıldız'ın karelerine 'AŞKIMMMM' notunu düştü.


İşte Banu Alkan'ın paylaşımları ve müstakbel eşi Kemal Yıldız...




Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi... Jakuzi iftirası cezasız kalmayacak... Kalben, ünlü isimlere uyuşturucu mu satıyor?
Sonraki Haber