Banu Alkan ablası Fehime Alkan'ı vefatının birinci yılında unutmadı

Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan'ın ablası Fehime Alkan geçtiğimiz yıl Altınoluk'ta hayatını kaybetmişti. Banu Alkan, ablasını vefatının birinci yıldönümünde duygusal sözlerle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla andı.

Yeşilçam'ın Afrodit'i 64 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Banu Alkan, geçtiğimiz yıl 4 Nisan'da ablası Fehime Alkan'ı kaybetmenin acısını yaşamıştı. Banu Alkan'ın uzun süredir kanser tedavisi gören ablası Fehime Alkan bir yıl önce bugün hayatını kaybetmişti. Banu Alkan'ın acı haberi alır almaz Altınoluk'a gitmiş ve ablasını, annesi ve babasının mezarının bulunduğu Altınoluk'ta son yolculuğuna uğurlamıştı.

Abla acısıyla sarsılan Banu Alkan ablasının birinci ölüm yıldönümünde sosyal medya hesabından üst üste duygusal paylaşımlarda bulundu.



Tam bir yıl önce vefat eden Fehime Alkan'ın fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşan Alkan, ablasının o karelerine ''Allah rahmet eylesin kraliçem'', ''Canım ablam bir yıl önce bugün seni sonsuzluğa uğurladım. Nurlar içinde uyu'', ''Ablam bir yıl oldu bugün'' notlarını düştü.

Merkez faizde ne karar alacak? Beşiktaş Vincent Aboubakar'ın bonservisini belirledi! İngiltere ile satranç maçını Türkiye kazandı
Sonraki Haber